EDIFICIS PÚBLICS D’ÚS DOCENT

Durant aquests anys he realitzat i desenvolupat diversos edificis públics d’ús educatiu. He treballat amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, GISA, administracions locals, Infraestructures, amb empreses constructores... L’experiència en aquest àmbit és notable i és un valor que aporta un punt de vista global imprescindible en aquests edificis d’ús públic.

Destaquen les obres següents:

- Ampliació CEIP Jacint Verdaguer, Tàrrega.

- Ampliació CEIP Angel Guimerà, Tàrrega.

- Granja escola les Obagues, Juneda

- Llar d’infants municipal, Sant Guim de Freixenet

- CEIP la Bordeta, Parc de l’Aigua, Lleida

- CEIP Santa Anna, Castellvell del Camp.

- CEIP Altafulla, Altafulla.

- Ampliació CEIP Marinada de Vilanova de Bellpuig.

- Llar d’infants municipal, Torà

- Ampliació CEIP, Torrefarrera.

- CEIP Països Catalans, Lleida.

- Ampliació remodelació CEIP Mossèn Ton Clavé, Vila-sana.

En tots aquest projectes hi ha unes premisses i consideracions generals que defineixen una manera determinada de projectar i d’entendre’ls , tenint en compte una sèrie de qüestions fonamentals:

- El compliment del programa de necessitats i els seus condicionants;

- L’ adequació amb l’entorn, amb la ubicació de l´edifici principal, la seva orientació, l’adequació a la topografia existent, l’estudi dels condicionants urbanístics, els serveis existents i els criteris generals i genèrics d’implantació;

- La singularitat i el caràcter, el plantejament funcional del centre amb l’organització de diferents edificis connectats entre ells i la possibilitat de modulació estructural. Al mateix temps, cal donar resposta a criteris de flexibilitat d’ús i de creixement futur de l’edifici

- L’economia de recursos i els aspectes tècnics de manteniment i estalvi energètic. Cal tenir compte l’economia de recursos i els aspectes tècnics de manteniment i estalvi energètic, amb la proposta organitzativa del projecte i de la solució formal.